Новини за 3 грудня 2009р.

02 грудня 2009 р.

      Що таке проект? З чого треба починати проект? – з таких питань розпочався семінар для голів сільських рад Козелецького району.
      Семінар тренінг «Регіональний розвиток: розробка та управління проектами (в рамках політики Східного партнерства)» був організований Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації і став третім у низці заходів, організованих в Чернігівській області в рамках Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008—2011 роки.
      Тимченко Світлана Валеріївна – член правління тренерської асоціації України, тренер Ради Європи використовуючи інтерактивні методи навчання ознайомила слухачів із загальними принципами конкурсів проектів, Східним партнерством Європейського союзу як ресурсом для місцевого розвитку, пріоритетами Східного партнерства, основними поняттями проектного менеджменту, життєвим циклом проекту, критеріями успішного проекту та відповідною документацією до проекту.
      На практичній частині семінару слухачі мали можливість, застосовуючи модель SMART, самі розробити свій власний проект та презентувати свої напрацювання.
      Завершальним етапом у практикумі з розробки проектів стало жваве обговорення отриманого досвіду учасників щодо розробки проектів, та разом з тим були надані корисні поради, щодо подальшої життєдіяльності розробленого проекту.

      Час оприлюднення з 03 грудня 2009 року
      Виконавець: Котляр О.О.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052