Новини за 14 грудня 2009р.

14 грудня 2009 р.

      Що таке Східне партнерство?- таке питання було розглянуто на тематичному короткостроковому семінарі під назвою «Організація роботи керівника теріторіальної громади», який розпочався 14 грудня 2009 року в Центрі підвищення кваліфікації для новообраних сільських голів.
      На відкритті семінару слухачів привітали кандидат історичних наук, директор Центру Володимир Бойко та заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації, магістр державного управління Наталія Мужикова.
      Протягом навчання слухачі матимуть змогу ознайомитися з інституційною системою ЄС, спільною політикою ЄС, з перспективами вступу України до ЄС, з основними завданнями та організацією роботи з документами в органах виконавчоі влади та місцевого самоврядування, з психологічними засадами продуктивності ділового спілкування, з правовим забезпеченням діяльності органів місцевого самоврядування. 15 грудня, у вівторок, слухачі будуть присутні на відеомості «Українсько-російські взаємини в контексті європейської інтеграції».

      Час оприлюднення з 14 грудня 2009 року
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052