Новини за 15 грудня 2009р.

15 грудня 2009 р.

      Як встановити систему «Картка»? Як побудувати штатний розпис? Як експортувати та імпортувати особові картки? Ці та багато інших питань розглядалися під час проведення тематичного короткострокового семінару який розпочався 15 грудня 2009 року в Центрі підвищення кваліфікації під назвою «Робота з системою «Картка» в органах влади для спеціалістів райдержадміністрацій.
      На відкритті семінару із вступним словом виступили заступник директора Центру Тамара Куприяненко, начальник навчально-методичного відділу Центру Юрій Сарана. Також був присутній головний спеціаліст управління державної служби Головного управління державної служби України в Чернігівській області Денис Бокач.
      Слухачі матимуть змогу протягом навчання ознайомитися особливостями введення даних до системи «Картка», з законодавчими обмеженнями щодо ведення та передавання інформації з системи «Картка», з веденням особистих карток, з особливостями здійснення контрольних функцій в обліковій системі «Картка» ЄДКС «Кадри», а також прослухати конверсаторіум «Державне управління України у спільному європейському просторі». На другий день навчання учасники семінару братимуть участь у тренінгу під назвою «Єтика державного службовця», який проведе учений секретар Центу Людмила Чабак.

      Час оприлюднення з 15 грудня 2009 року
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052