Новини за 16 грудня 2009р.

16 грудня 2009 р.

      15 грудня 2009 року для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Щорського району Центр підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Правове регулювання земельних відносин».
      Відкривали навчання перший заступник голови Щорської районної державної адміністрації Карпенко Володимир Миколайович та заступник голови Щорської районної ради Запоржець Віталій Миколайович. Вони наголосили на важливості та актуальності теми семінару і висловили сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.
      Проводив тренінг начальник відділу державної земельної експертизи головного управління Держкомзему у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, він розповів слухачам про механізми відведення земельних ділянок та про реалізацію права власності на землю. Виконуючи практичні вправи, посадовці дізналися про особливості та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

      Час оприлюднення з 16 грудня 2009 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052