Новини за 20 січня 2010р.

20 січня 2010 р.

      Що таке етика та етикет, чим вони відрізняються? Які основні норми професійної етики? Цим та ряду інших питань був присвячений тематичний короткотерміновий семінар – тренінг «Етика та етикет у державному управлінні та місцевому самоврядуванні».
      Слухачі семінару, а це посадові особи Деснянської районної у м.Чернігові ради, її виконавчих органів проаналізували особливості етики ділового спілкування, звернули увагу на умови, в яких реалізується культура спілкування. Учасники заходу вчилися говорити компліменти, конструктивно критикувати та вислуховувати критику, виробляли прийоми запам’ятовування інформації й механізми захисту від маніпуляцій.
      Серед питань, які викликали особливе обговорення, в аудиторії: «Якими є основні вимоги до усного ділового спілкування?», «Які правила поведінки в колективі ви вважаєте найбільш доречними?», «Які правила етикету необхідні працівникам державної установи для успішної роботи з відвідувачами?», «Які етичні норми поведінки повинні бути притаманні керівникові?» «В чому полягає сутність вміння слухати?» тощо.

      Час оприлюднення з 20 січня 2010 року
      Виконавець: Чабак Л.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052