Новини за 21 січня 2010р.

21 січня 2010 р.

СЕМІНАР ДЛЯ ПОСАДОВЦІВ

      У 2010 році Центр підвищення кваліфікації кадрів проведе низку виїзних семінарів-тренінгів «Правове регулювання земельних відносин» в районах нашої області.
      Так 21 січня такий семінар було організовано для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Чернігівського району.
       Відкривали навчання в. о. заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації Курданов Андрій Леонідович та заступник голови Чернігівської районної ради Кубрак Михайло Михайлович. Вони наголосили на важливості та актуальності теми семінару і висловили сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.
      Проводив тренінг завідувач сектору по зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю головного управління Держкомзему у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, він розповів слухачам про механізми відведення земельних ділянок, про реалізацію права власності на землю та безоплатне оформлення технічної документації із землеустрою. Виконуючи практичні вправи, посадовці дізналися про особливості та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

      Час оприлюднення: 22 січня 2010 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052