Новини за 2 лютого 2010р.

02 лютого 2010 р.


      Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації значну увагу приділяє актуальному на сьогоднішній день питанню земельних відносин. Саме цій темі присвячена низка виїзних семінарів в районах нашої області.
      А сьогодні в самому Центрі розпочав свою роботу короткостроковий тематичний семінар «Правове регулювання земельних відносин», який буде проходити з 2 по 4 лютого 2010 року, для землевпорядників сільських рад.
      Відкривали навчання директор Центру, кандидат історичних наук Бойко Володимир Миколайович та заступник начальника головного управління Держкомзему у області Морозов Юрій Аркадійович. Вони наголосили на важливості та актуальності теми семінару і висловили сподівання, що після навчання землеупорядники матимуть достатньо знань для ефективного врегулювання земельних питань.
      В ході трьохденного навчання перед слухачами виступатимуть представники обласного управління земельних ресурсів. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, вони розкажуть слухачам про механізми відведення земельних ділянок, про реалізацію права власності на землю та безоплатне оформлення технічної документації із землеустрою, про особливості та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
      На семінарі також буде висвітлено питання про нове антикорупційне законодавство України.

      Час оприлюднення: 02 лютого 2010 року.
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052

***

Засідання навчально-методичної ради Центру

      відбудеться 4 лютого 2010 року в приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
      На засіданні мова піде про підсумки роботи Центру 2009 р. та основні завдання і напрями роботи на 2010 рік.
      До засідання ради готується виставка навчально-методичних матеріалів, збірників, посібників, підготовлених Центром у 2009 році.
      На засідання ради запрошуються працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, викладачі Центру, які входять до складу навчально-методичної ради, працівники Центру.

      Місце проведення заходу: м.Чернігів, проспект Миру, 43, ЦППК, аудиторія №3.
      Дата проведення: 4 лютого 2010 р.
      Початок заходу: 16 год. 00 хв.

      Час оприлюднення: 01 лютого 2010 року.
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052