Новини за 8 лютого 2010р.

08 лютого 2010 р.


      8 лютого в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалася перша сесія навчання головних бухгалтерів міських (міст районного значення), селищних рад за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК).
      Відкрив навчання директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко, зазначивши, що метою проведення даного навчання є знайомство слухачів зі змінами в нормативно-правовій базі, звітних системах.
      Протягом тижневого навчання заплановано ряд конверсаторіумів, присвячених фінансовим повноваженням органів місцевого самоврядування, використанню коштів місцевих бюджетів, оподаткуванню фізичних осіб, питанням щодо правового регулювання управління об’єктами комунальної власності, тощо. Про особливості контролю за виконанням закону про бюджет та про сучасні комп’ютерні технології у діяльності органів місцевого самоврядування бухгалтери дізнаються під час практичних занять. Також будуть висвітлені питання про нове антикорупційне законодавство України, та щодо її євроінтеграції.
      В ході пятиденного навчання перед слухачами виступатимуть представники Державної податкової адміністрації в області, Контрольно-ревізійного управління, управління Пенсійного фонду України в Новозаводському районі м. Чернігова, Головного управління економіки, працівники апарату обласної державної адміністрації та обласної ради.

      Час оприлюднення 08 лютого 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (0462) 676 052