Новини за 11 лютого 2010р.

11 лютого 2010 р.


      Сьогодні, 11 лютого, у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів було проведено «круглий стіл» у форматі відеоконференції на тему «Взаємодія Орловської регіональної Академії державної служби та її філіалів з органами державної влади і місцевого самоуправління: практика і напрями розвитку».
      В цьому заході взяли участь як представники Чернігівського ЦППК, так і представники від Орловської академії та її філіалів у Тамбові, Смоленську, Брянську. Чернігівську область представляли: директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко та заступник начальника управління державної служби Головдержслужби в Чернігівській області Ірина Протченко. Представниками від Орловської Академії та філіалів були: Анатолій Харченко, Тетяна Болховитіна, Віктор Герасимов, Олена Лукіна та ін.
      У ході конференції обговорювали питання, безпосередньо пов’язані з проблемами у сфері підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, їх теоретичні та практичні засади, якість освіти в галузі державної служби, форми розвитку співробітництва між владою і закладами, що здійснюють підготовку та підвищення кваліфікації посадовців.

      Час оприлюднення: 11 лютого 2010 року.
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052

***

      Перший виїзний семінар-тренінг «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади» із серії запланованих на 2010 рік провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в Ічнянському районі.
      11 лютого в приміщенні Ічнянської райдержадміністрації зібрались голови територіальних громад, державні службовці місцевих органів виконавчої влади. Вони обговорювали питання регулювання трудових відносин, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці, порядок індексації грошових доходів громадян.
      Семінір-тренінг провела Катерина Тимощенко – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Вона розказала про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, оплату праці на основі єдиної тарифної сітки, умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, порядок розрахунку заробітної плати та матеріальної допомоги.
      В роботі семінару взяв участь Никоненко Дмитро Миколайович – заступник начальника управління преси та інформації облдержадміністрації. Він представив виставку літератури виданої в рамках обласної програми «Українська книга» за 2008 – 2009 роки та районних газет. Никоненко Д.М. охарактеризував стан справ на інформаційному просторі Чернігівщини.
      Слухачі отримали змістовні і професійні відповіді на всі свої питання.

      Час оприлюднення з 11 лютого 2010 року
      Виконавець:Куприяненко Т.І.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052