Новини за 12 лютого 2010р.

12 лютого 2010 р.


      12 лютого в приміщенні Сосницької райдержадміністрації Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Забезпечення ефективності боротьби із корупцією та запровадження принципів належного врядування у сфері публічної адміністрації».
      У відкритті і роботі тренінгу взяв участь голова Сосницької районної державної адміністрації Василь Колос. Він наголосив на важливості і актуальності такого навчання, підкреслив необхідність досконалого знання законодавства для кожного посадовця.
      Під час семінару його учасники, а це голови територіальних громад Сосниччини, державні службовці місцевих органів виконавчої влади, мали змогу ознайомитися з такими питаннями: сучасне антикорупційне законодавство України, Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції», запровадження принципів належного врядування у сфері публічної адміністрації – запорука успішної боротьби з корупцією, історія та досвід країн Європейського Союзу у сфері боротьби з корупцією, заходи з усунення причин та умов, що призводять до порушення антикорупційного законодавства. Слухачі проаналізували нове антикорупційне законодавство України, окремі питання якого викликали жваве обговорення серед слухачів.
      Провів семінар Сергій Меженний – головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної ради апарату облдержадміністрації.
      На семінарі виступив і Дмитро Никоненко – заступник начальника управління преси та інформації облдержадміністрації. Він представив виставку літератури виданої в рамках обласної програми «Українська книга» за 2008 – 2009 роки та районних газет, охарактеризував стан справ на інформаційному просторі Чернігівщини.
      Слухачі отримали змістовні і професійні відповіді на всі свої питання.

      Час оприлюднення з 12 лютого 2010 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052