Новини за 18 лютого 2010р.

18 лютого 2010 р.

      17 лютого Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів черговий семінар-тренінг на базі Новозаводської районної ради.Що таке етика та етикет, чим вони відрізняються? Які основні норми професійної етики? Цим та ряду інших питань був присвячений семінар під назвою «Етика та етикет у державному управлінні та місцевому самоврядуванні».
      Учасники проаналізували особливості етики ділового спілкування, звернули увагу на умови, в яких реалізується культура спілкування. Всі присутні вчилися говорити компліменти, конструктивно критикувати та вислуховувати критику, виробляли прийоми запам’ятовування інформації і механізми захисту від маніпуляцій.
      Серед питань, які викликали особливе обговорення, в аудиторії: «Якими є основні вимоги до усного ділового спілкування?», «Які правила поведінки в колективі ви вважаєте найбільш доречними?», «Які правила етикету необхідні працівникам державної установи для успішної роботи з відвідувачами?», «Які етичні норми поведінки повинні бути притаманні керівникові?» «В чому полягає сутність вміння слухати?» тощо.

      Час оприлюднення з 18 лютого 2010 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052