Новини за 22 березня 2010р.

22 березня 2010 р.

      22 березня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалася перша сесія навчання новопризначених спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК).
      Відкрив навчання директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко, зазначивши, що метою проведення даного навчання є знайомство слухачів з основними завданнями та пріоритетами державної служби.
      Протягом тижневого навчання заплановано ряд конверсаторіумів, присвячених проходженню державної служби, організації роботи із зверненням громадян, інформаційному забезпеченню державного управління і державної служби, плануванню в роботі державного службовця, основним завданням та організації роботи з документами в органах виконавчої влади, формуванню іміджу державного службовця.
      В ході пятиденного навчання перед слухачами виступатимуть представники Обласної державної адміністрації, Чернігівського державного технологічного університету, Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області.

      Час оприлюднення: 22 березня 2010 року.
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052