Новини за 19 квітня 2010р.

19 квітня 2010 року

      Сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалась перша сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських рад, що триватиме до 23 квітня включно.
      Протягом першої сесії для слухачів заплановано ряд конверсаторіумів, присвячених правовим засадам місцевого самоврядування, управлінню місцевими фінансами та бюджетом. Про особливості контролю за виконанням закону про бюджет та про сучасні комп’ютерні технології у діяльності органів місцевого самоврядування бухгалтери дізнаються під час практичних занять.
      У ході тижневого навчання слухачі отримають можливість відвідати заняття за фаховою тематикою. Перед ними виступатимуть начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Валерій Дудко, голова постійної комісії з питань бюджету і фінансів обласної ради Михайло Подоляко, начальник управління оподаткування фізичних осіб Державної податкової адміністрації в області Катерина Шумейко, заступник головного бухгалтера Головного управління Державного казначейства України в Чернігівській області Тетяна Казимір.
      Учасники навчання за професійною програмою також більш широко дізнаються про окремі історичні події. Зокрема, до заходів щодо відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великі Вітчизняній війні 1941–1945 років буде проведена тематична зустріч «Друга світова війна в національній пам’яті українського народу», на якій виступить Сергій Бутко, представник Інституту національної пам’яті у Чернігівській області.
      В ході навчання слухачі отримають змістовні і професійні відповіді на всі свої питання.

      Час оприлюднення з 19 квітня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052