Новини за 22 квітня 2010р.

22 квітня 2010 року

      Виїзний семінар-тренінг «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади» провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в місті Ніжині.
      21 квітня в приміщенні Ніжинської міської ради зібрались посадові особи ради. Вони обговорювали питання регулювання трудових відносин, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці, порядок індексації грошових доходів громадян.
      Семінар-тренінг провела Катерина Тимощенко – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Вона розказала про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, оплату праці на основі єдиної тарифної сітки, умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, порядок розрахунку заробітної плати та матеріальної допомоги. Слухачі отримали змістовні і професійні відповіді на всі свої питання.

      Час оприлюднення з 22 квітня 2010 року
      Виконавець:Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052

***

      «Які зміни відбулись в державній реєстрації установчих документів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців? Яким чином вирішувати питання, що виникають при державній реєстрації окремих суб’єктів господарювання та при припиненні юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців?» – ці та багато інших питань лунали від державних реєстраторів під час тематичного короткострокового семінару «Правове регулювання державної реєстрації юридичних та фізичних осіб», що відбувся 22 квітня на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Перед слухачами виступали Ксенія Шевченко, головний спеціаліст, юрисконсульт представництва Держкомпідприємництва у Чернігівській області, Ігор Закружний – головний державний інспектор сектору реєстрації та обліку платників податків ДПА в області, Неля Насальська – начальник відділу структурної статистики та реєстрів Головного управління статистики в Чернігівській області, Сергій Шібірін – провідний інженер відділу експлуатації Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» та ін. Вищезазначені фахівці та тренери використовували в роботі інтерактивні методи навчання, заохочували слухацьку аудиторію до обговорення спірних питань, активно застосовували діалогічний метод викладу матеріалу.
      У підсумку учасники заходу зазначили, що дізнались багато нової та корисної інформації, отримали відповіді на питання, що їх цікавили.

      Час оприлюднення: 22 квітня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052