Новини за 11 травня 2010р.

11 травня 2010 року

      Сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалась перша сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації начальників юридичних відділів апаратів райдержадміністрацій, що триватиме до 13 травня включно.
      Протягом першої сесії для слухачів заплановано ряд конверсаторіумів, круглих столів та тематичних зустрічей, присвячених основним аспектам роботи юридичних відділів місцевих державних адміністрацій, правовому забезпеченню державного управління і державної служби. Про особливості підготовки та прийняття управлінських рішень та про правове регулювання земельних відносин юристи дізнаються під час практичних занять.
      У ході навчання слухачі отримають можливість відвідати заняття за фаховою тематикою. Перед ними виступатимуть заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова, заступник начальника відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Головного управління юстиції в Чернігівській області Володимир Бобруйко, суддя Апеляційного суду Чернігівської області Олександр Демченко, начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Віктор Мойсієнко та ін.
      Протягом реалізації навчальної програми застосовуватимуться інтерактивні методи навчання, інноваційні підходи до розгляду практичних питань, застосовуватиметься діалогічний метод викладу матеріалу. Слухачі отримають змістовні і професійні відповіді на всі свої питання.

      Час оприлюднення: 11.05.2010
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052

***

      Сьогодні в Центрі підвищення розпочалось навчання державних службовців місцевих органів влади та посадових осіб місцевого самоврядування за програмою тематичного короткотермінового семінару «Сучасні інформаційні технології в державному управлівнні», що триватиме до 13 травня включно.
      Протягом трьохденного навчання слухачі матимуть змогу під керівництвом начальника відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації Олександра Клименка користуватись електронною поштою за допомогою програми Microsoft Outlook.
      На практичних заняттях завідувач сектору інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру Павло Болотний навчить слухачів захищати комп’ютер від вірусів, налаштовувати операційну систему, працювати в програмі Microsoft Excel.
      Аспірант Інституту електродинаміки НАН України Дмитро Шолох розкаже слухачам про сканування та розпізнавання текстів, особливості використання програми IP-телефонії Skype та про створення презентацій у програмі Microsoft Power Point.
      По завершенню навчання посадовці зможуть ефективніше використовувати сучасні інформаційні технології при виконанні своїх посадових обов’язків.

      Час оприлюднення: 11 травня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А..
      конт. тел.: (8-0462) 676 052