Новини за 21 травня 2010р.

21 травня 2010 року

      21 травня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів семінар-тренінг «Питання пов’язані з реалізацією повноважень органів місцевого самоврядування щодо володіння, розпорядження та управління об’єктами комунальної власності» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Борзнянського району.
      Відкрив навчання голова районної державної адміністрації Бикович Володимир Миколайович. Він наголосив на важливості та актуальності теми семінару і висловив сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання питань комунальної власності. У роботі семінару взяли участь голова районної ради Хавило Анатолій Петрович, заступник голови районної ради Остапенко Володимир Іванович, керівник апарату районної державної адміністрації Ященко Степан Петрович.
      Проводила навчання головний спеціаліст відділу орендних відносин та організації розрахунків управління комунального майна обласної ради Кушнір Людмила Юріївна. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, вона проаналізувала порядок відчуження та списання основних засобів, що перебувають у комунальній власності, оренду комунального майна, зупинилася на питаннях ефективного управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, на проблемах приватизації комунального майна.

      Час оприлюднення: 21 травня 2010 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (0-0462) 676 052