Новини за 7 червня 2010р.

7 червня 2010 року

ПРОЕКТ КОНЦЕПЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЦІЛЬОВОЇ ПРОГРАМИ РЕФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ НА 2011–2015 РОКИ

      та низка інших питань підвищення кваліфікації управлінських кадрів обговорюватимуться під час всеукраїнського семінару «Організаційно-правові аспекти діяльності центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів», що з 9 по 12 червня відбуватиметься на Чернігівщині.
      Проводиться він відповідно до плану-календаря основних заходів облдержадміністрації та обласної ради, а також плану роботи Головдержслужби України на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. Підтримку семінару надає фонд Ганнса Зайделя (Німеччина). Очікується, що до Чернігова приїдуть керівники всіх регіональних закладів післядипломної освіти державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також Головного управління державної служби України, НАДУ при Президентові України, Брянського філіалу Орловської регіональної академії державної служби (Росія). Це перше такого роду навчання в нашій області.
      Семінар має на меті на основі напрацьованого досвіду проаналізувати нинішній стан справ організаційно-правового забезпечення центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів та виробити підходи до очікуваних змін. Учасники семінару також матимуть змогу обговорити питання стосовно практики формування місцевими органами влади потреб у навчанні персоналу. Вони також проаналізують основні аспекти організації та проведення підвищення кваліфікації державних службовців у рамках Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», реалізації центрами Концепції підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, тощо.

      Початок заходу – об 11 годині 9 червня 2010 року.
      Місце проведення – конференц-зал Будинку засідань Чернігівської обласної ради.
      Запрошуємо представників засобів масової інфорпамції

      Час оприлюднення: 07 червня 2010 року.
      Виконавець: Чабак Л.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052