Новини за 17 червня 2010р.

17 червня 2010 року

      Сьогодні на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар згідно Комплексної програми підвищення кваліфікації державних службовців ІІ –VІІ категорій посад в рамках проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» для учасників ІІ туру зазначеного конкурсу.
      В ході семінару перед учасниками виступатимуть Надзвичайний і Повноважний Посол України, заслужений економіст України, голова комісії з питань міжрегіонального і транскордонного співробітництва Чернігівської обласної ради Петро Шаповал, головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний, заступник начальника управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області Ірина Протченко, начальник відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Василь Колодін.
      Як зазначив Петро Шаповал: «За останні роки змінились пріоритети щодо змісту державної служби загалом та ролі держслужбовця у процесі державотворення зокрема. Ви повинні знаходити правильний шлях розвитку, який базувався б, в першу чергу, на конституційних засадах та виходив з національних інтересів».
      У ході навчання будуть розкриті такі питання, як професійно-етичні вимоги до поведінки представників органів державної влади, психологічний клімат та мотивація діяльності працівників, особливості боротьби з корупцією, сучасна практика впровадження електронного урядування, правовий статус державних службовців та багато ін.

      Час оприлюднення: 17 червня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052

***

      Що таке система управління якістю? Що таке стандарт ДСТУ ISO 9000-2007? – ці та інші питання з’ясовували учасники виїзного семінару «Запровадження систем управління якістю відповідно до стандартів ISO ДСТУ 9000-2007», що відбувся 16 червня 2010 року в м. Прилуки, на базі Прилуцької районної державної адміністрації.
      У семінарі, організованому Чернігівським центром підвищення кваліфікації на виконання плану-графіку навчання кадрів, взяли участь посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці місцевих органів влади, а саме: сільські голови, начальники відділів райдержадміністрацій.
      Відкривала семінар перший заступник голови Прилуцької районної державної адміністрації Стукалова Антоніна Володимирівна.
      Учасники заходу розглядали якість процесів управління в місцевих органах виконавчої влади, основні положення системи управління якістю згідно ДСТУ ISO 9000-2007, технології адміністративно-державного менеджменту.
      Проводила навчання старший викладач Чернігівського інституту бізнесу Української академії бізнесу і підприємництва Левченко Наталія Володимирівна.

      Час оприлюднення: 17 червня 2010 року
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052