Новини за 25 червня 2010р.

25 червня 2010 року

      25 червня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів круглий стіл до 14-ї річниці Конституції України для слухачів Центру.
      Відкрив захід директор Центру Володимир Бойко. Він наголосив на тому, що «Конституція визначає правила гри, за якими діє держава. Наш основний закон 1996 року дозволив подолати ті фінансово-економічні, соціальні та політичні негаразди, що стали на шляху розвитку держави». Також у заході взяли участь заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова, заступник начальника відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Головного управління юстиції Володимир Бобруйко, головний спеціаліст управління державної служби Головдержслужби України в області Денис Бокач.
      У ході обговорення присутні звернули увагу на принципи реалізації конституційних норм, питання конституційної відповідальності, здійснили порівняльний аналіз конституцій та їх відповідників в інших країнах.
      Загалом, всі учасники зустрічі дійшли згоди в тому, що Конституція – безумовно основний закон держави, але громадяни повинні його не лише знати, а й намагатися вдосконалити.
      Час оприлюднення: 25 червня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052