Новини за 26 серпня 2010р.

26 серпня 2010 року

      26 серпня 2010 року в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар «Апарат місцевої державної адміністрації: основні завдання, стиль і методи роботи» для керівників апаратів районних державних адміністрацій.
      Відкривали заняття заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації, магістр управління суспільним розвитком Микола Стрілець та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко. У ході навчання розглядатимуться такі питання, як правові аспекти державного управління, антикорупційне законодавство, напрями розвитку та реформування державної служби в Україні. Семінар також має на меті обмін досвідом та кращими практиками управління між слухачами – розкладом передбачений круглий стіл «Практичні аспекти діяльності апаратів місцевих державних адміністрацій. Обмін досвідом роботи, проблемні питання».
      Протягом навчання перед слухачами виступатимуть начальники обласних управлінь та відділів, фахівці апарату облдержадміністрації та завідувач кафедри НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор Іван Розпутенко.

      Час оприлюднення: 26 серпня 2010 року.
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052