Новини за 2 вересня 2010р.

2 вересня 2010 року

      Сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар «Бюджетний процес та управління місцевими фінансами в умовах дії нового Бюджетного кодексу» для начальників бюджетних відділів районних та міських фінансових управлінь.
      На відкритті навчання були присутні директор Центру Володимир Бойко та начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Валерій Дудко. В ході навчання слухачам розкажуть про зміни, що були внесені до Бюджетного кодексу та особливості контрольно-ревізійної роботи фінансових органів згідно з нововведеннями, особливості планування доходів бюджетів та формування видатків галузей бюджетної сфери.

      Час оприлюднення: 2 вересня 2010 року.
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052

***

У КОРОПІ ВИВЧАЛИ ЗЕМЕЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

      З початком нового навчального року Центр підвищення кваліфікації кадрів відновив роботу виїзних семінарів-тренінгів в районах нашої області.
      Так, 2 вересня у Коропі відбувся семінар-тренінг «Правове регулювання земельних відносин» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Коропського району.
      Відкрила навчання керівник апарату районної державної адміністрації Бойченко Олександра Григорівна. Вона наголосила на важливості та актуальності теми семінару і висловила сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.
      Проводив семінар завідувач сектору по зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю головного управління Держкомзему у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, він розповів слухачам про механізми відведення земельних ділянок, про реалізацію права власності на землю та безоплатне оформлення технічної документації із землеустрою. Виконуючи практичні вправи, посадовці дізналися про особливості та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

      Час оприлюднення: 2 вересня 2010 року
      Виконавець:Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052