Новини за 8 вересня 2010р.

8 вересня 2010 року

      8 вересня 2010 року в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар «Гендерна політика в системі підвищення кваліфікації державних службовців» для начальників відділів у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій та відділів у справах сім’ї та молоді міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук.
      Семінар розпочався з громадського обговорення «Проекту стратегії державної кадрової політики України», в межах якого з доповідями до слова було запрошено заступника начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області Ірину Галайко, начальника відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Віктора Сухорукова та директора Центру, кандидата історичних наук Володимира Бойка. Вони у своїх виступах окреслили основні аспекти реалізації державної кадрової політики, внесли пропозиції до проекту та заходів, спрямованих на реалізацію положень стратегії.
      Продовжила реалізацію навчального плану заступник директора Інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук Лариса Юда. Під її керівництвом та за допомогою різноманітних тренінгових й інтерактивних форм навчання слухачі здобудуть навички формування гендерного світогляду, подолання гендерних стереотипів, дізнаються про національні механізми забезпечення гендерної рівності та шляхи запровадження гендерних підходів в діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.

      Час оприлюднення з 8 вересня 2010 року
      Виконавець: Гапієнко А.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052