Новини за 29 вересня 2010р.

29 вересня 2010 року

     29 вересня 2010 р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар «Особливості формування програми соціально-економічного розвитку області на 2011 рік. Державна регіональна політика. Державна інвестиційна політика щодо соціально-економічного розвитку території», в якому взяли участь понад 50 працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування – заступники голів райдержадміністрацій з фінансово-економічних питань та міських голів Чернігова, Ніжина, Прилук, начальники управлінь економіки райдержадміністрацій та міськвиконкомів.
     Головною освітньою метою семінару є обговорення трансформації економіки області в конкурентоспроможний господарський комплекс, який має забезпечити подальший соціальний і гуманітарний розвиток суспільства, спрямувати основні зусилля на наближення рівня життя населення до європейських стандартів та створити умови для посилення економічної активності територіальних громад.
     На семінарі будуть розглянуті основні напрями економічної та соціальної політики на 2011 рік, які ляжуть в основу формування Програми соціально-економічного розвитку територій, основні елементи державної регіональної політики, зміни до Бюджетного кодексу України. На «круглих столах» слухачі обговорять проблеми промислового комплексу області, перспективи розвитку підприємництва та споживчого ринку в області, основні напрями інвестиційної діяльності.
     У ході реалізації навчальної програми до слова будуть запрошені: начальник головного управління економіки облдержадміністрації Леонід Подоляк, начальник головного фінансового управління Валерій Дудко, начальник головного управління статистики Діна Ашихміна, начальники та заступники відділів головного управління економіки облдержадміністрації, що охарактеризують стан реалізації державних та регіональних програм по кожній з галузей економіки, окреслять їх можливі вектори розвитку та перспективи.

     Час оприлюднення 29 вересня 2010 року
     Виконавець: Гапієнко А.А.
     конт. тел.: (8-0462) 676 052