Новини за 5 жовтня 2010р.

5 жовтня 2010 року

     5 жовтня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочали навчання начальники юридичних відділів виконавчих апаратів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад. Дана категорія слухачів три дні навчатиметься за програмою тематичного семінару «Нормативно-правове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування».
     Перша пара, яку в рамках даного навчання провела для слухачів заступник начальника юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради Поліна Богуш, була присвячена питанню нововведень в виборчому законодавстві, тема, як зазначила викладач, є актуальною і досить непростою.
     Протягом навчання слухачі також ознайомляться з правовими й практичними аспекти взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування, дізнаються про нюанси правового регулювання земельних відносин, обговорять організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування.
     Окремі конверсаторіуми буде присвячено питанням набрання чинності нормативно-правових та регуляторних актів органів місцевого самоврядування та статусу депутатів місцевих рад.
     Даний семінар має допомогти зорієнтуватися в нюансах законодавства спеціалістам, що недавно розпочали роботу на посаді начальника юридичного відділу, та з’ясувати проблемні питання їх більш досвідченим колегам.

     Час оприлюднення 5 жовтня 2010 року
     Виконавець: Фесенко М.В.
     конт. тел. (0462) 676 052