Новини за 20 жовтня 2010р.

20 жовтня 2010 року

Застосування інноваційних технологій у державному управлінні

     20 жовтня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання спеціалістів відділів взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи. Дана категорія слухачів навчатиметься за програмою короткострокового тематичного семінару «Робота місцевих державних адміністрацій і виконавчих органів міських рад по виконанню повноважень в галузі оборонної і мобілізаційної роботи, забезпеченню законності і правопорядку».
      «Cемінар є незвичайним за формою проведення, це дистанційне навчання за допомогою корпоративної мережі зв’язку між Чернігівською облдержадміністрацією та районними державними адміністраціями», – підкреслили під час відкриття учасники семінару, серед яких: заступник керівника апарату облдержадміністрації Юрій Музика, виконуючий обов’язки начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Болдирєв та директор Центру Володимир Бойко.
     Така форма роботи викликала інтерес з боку районних державних адміністрацій, оскільки цей захід являється більш мобільним та менш витратним і є прикладом застосування інноваційних технологій у державному управлінні.
     Крім дистанційної частини, планується проведення одного дня стаціонарного навчання в Центрі.
     Підсумком семінару стане комплексне комп’ютерне тестування на знання тем, які вивчалися протягом навчання.

     Час оприлюднення 20 жовтня 2010 року
     Виконавець: Сірик А.С.
     конт. тел. (0462) 676 052