Новини за 15 листопада 2010р.

15 листопада 2010 року

     Дві групи розпочали навчання сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. За програмою короткотермінового семінару «Робота з системою «Картка» в органах влади» три дні навчатимуться спеціалісти райдержадміністрацій, відповідальні за систему «Картка», та за професійною програмою протягом чотирьох днів вчитимуться начальники архівних відділів райдержадміністрацій.
     Програма триденного семінару передбачає вивчення особливостей введення даних до системи «Картка», законодавчих обмежень щодо ведення та передавання інформації з системи «Картка», експорту та імпорту особових карток. В рамках семінару слухачі навчаться практично застосовувати облікову систему «Картка» ЄДКС «Кадри».
     Програмою семінару для начальників архівних відділів заплановано загальний огляд чинного законодавства в сфері архівної справи, вивчення основних форм використання документів, вимог до складання та оформлення довідок соціально-правового характеру. Також обговорять слухачі даної групи питання відбору документів, експертизи цінності та описування документів особового походження, архівних колекцій та фотодокументів.
     Навчання обох груп завершиться контролем знань за результатами якого будуть видані свідоцтва про підвищення кваліфікації.
     Час оприлюднення 15 листопада 2010 року
     Виконавець: Фесенко М.В.
     конт. тел. (0462) 676 052