Новини за 22 листопада 2010р.

22 листопада 2010 року

      22 листопада в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочалося триденне навчання начальників відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій за програмою семінару «Організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів виконавчої влади». Семінар передбачає розгляд напрямків кадрової роботи, порядку нагородження державними нагородами та відзнаками облдержадміністрації, структури та компетенції органів державного управління на території. В перший день навчання слухачі зустрілися з начальником управління державної служби Головдержслужби України в області Іриною Протченко та обговорили з нею практичні питання проходження державної служби.
      В другий день навчання слухачі разом з начальником організаційного відділу апарату облдержадміністрації Петром Підгайним зупиняться на питаннях вдосконалення стилів, форм і методів організаційно-масової роботи в органах виконавчої влади.
      Також з 22 листопада по 3 грудня 2010 року, відповідно до договору з Контрольно-ревізійним управлінням в Чернігівській області, за професійною програмою підвищення кваліфікації навчатимуться спеціалісти контрольно-ревізійного складу VI–VII категорії посад. Навчання передбачає вивчення правового забезпечення державного управління і державної служби, політології, гуманітарної і соціальної політики України та інших питань.

      Час оприлюднення 22 листопада 2010 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел. (0462) 676 052