Новини за 30 листопада 2010р.

30 листопада 2010 року

     З 30 листопада по 1 грудня 2010 року Центр підвищення кваліфікації кадрів проводить установчий семінар для вперше обраних сільських, селищних та міських голів «Організація роботи керівника територіальної громади». Відкриття навчання відбулося за участі перших осіб області: голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та голови обласної ради Анатолія Мельника.
     «Мета нашої роботи – зробити життя громади кращим, забезпечити розквіт Чернігівщини», – наголосив у виступі перед вперше обраними головами Володимир Хоменко, а Анатолій Мельник в вітальному слові зазначив важливість постійного навчання для нормальної та ефективної роботи керівника.
     Семінар передбачає розгляд питань соціально-економічного розвитку села, селища та міста, сучасного антикорупційного законодавства України, основ формування та управління місцевими бюджетами, актуальних питань соціального захисту населення та основ земельного законодавства України.
     Протягом двох днів слухачі дізнаються про те як планувати роботу, розподіляти функціональні обов’язки, як правильно підготувати засідання сесії, організувати співпрацю з депутатами та громадськістю, взаємодіяти з органами виконавчої влади.
     Час оприлюднення 30 листопада 2010 року
     Виконавець: Фесенко М.В.
     конт. тел. (0462) 676 052