Новини за 6 грудня 2010р.

6 грудня 2010 року

     6 грудня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалася друга сесія навчання новопризначених спеціалістів виконавчого апарату обласної ради, виконавчих органів міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, районних у м.Чернігові рад за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК).
     Відкрив навчання директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко, зазначивши, що метою проведення даного навчання є знайомство слухачів з основними завданнями та організацією роботи в органах місцевого самоврядування.
     Протягом тижневого навчання заплановано ряд конверсаторіумів, присвячених проходженню служби в органах місцевого самоврядування, плануванню роботи місцевих рад та сучасним комп’ютерним технологіям у діяльності органів місцевого самоврядування, фінансам органів державної влади та місцевого самоврядування в 2011 році, захисту об’єктів інтелектуальної власності в Україні, світовому досвіду територіального управління, формуванню іміджу посадової особи.
     Слухачі матимуть змогу взяти участь у восьмигодинному тренінгу «Гендерні аспекти в державному управлінні та місцевому самоврядуванні», який проведуть доцент Чернігівського державного технологічного університету, кандидат економічних наук Світлана Задорожна та заступник директора Інституту історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук Лариса Юда.
     В ході п’ятиденного навчання перед слухачами виступатимуть представники Обласної ради, Чернігівської міської ради, Обласної державної адміністрації, представники Центру, управління державної служби Головдержслужби України в області, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, суддя Чернігівського окружного адміністративного суду, викладачі Чернігівського факультету Української Академії бізнесу і підприємництва, Чернігівського державного технологічного університету Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка.

     Час оприлюднення: 06 грудня 2010 року.
     Виконавець: Коваленко Н.В.
     конт. тел.: (8-0462) 676 052