Новини за 8 грудня 2010р.

8 грудня 2010 року

     8 грудня 2010 р. завершилось навчання групи військовослужбовців у смт. Десна за курсом «Менеджер рекламно-видавничої діяльності».
     «Отримані знання, я думаю, нададуть можливість Вам знайти своє місце в сучасних умовах. Ця програма допомогла не одному десятку військовослужбовців влаштуватись у цивільному житті», – зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків цього навчання.
     В підбитті підсумків навчання взяли участь директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, заступник комісара з виховної роботи Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Лапа, старший офіцер відділення виховної роботи 169 Навчального центру Віктор Терлецький. Присутні наголосили на важливості такого роду навчань, побажали, щоб кожний слухач, який закінчив курси використав набутий досвід у повсякденному житті.
     «Ми висловлюємо вдячність організаторам цього навчання, тому що офіцери отримали сучасні знання з комп’ютерних програм – такі необхідні в сучасних умовах», — підкрекреслив Віктор Терлецький.
     По завершенню навчання слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу «Менеджер рекламно-видавничої діяльності» та сертифікати НАТО.

     Виконавець: Коваленко Н.В.
     конт. тел.: 676-052

***

     «Як убезпечити комп’ютер від вірусів, правильно налаштувати операційну систему та створити красиву презентацію за допомогою програми Microsoft Power Point?», – відповіді на ці питання дізнаються слухачі семінару «Сучасні інформаційні технології в державному управлінні». Семінар розпочався сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів для державних службовців місцевих органів влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Протягом трьох днів навчання слухачі поглиблять знання про електронну пошту, програму IP-телефонії та електронні таблиці Microsoft Excel.
     В Центрі також триває навчання новопризначених спеціалістів виконавчих апаратів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук. В рамках всеукраїнського тижня права слухачі стали учасниками круглого столу «Основні недоліки існуючих механізмів захисту прав і свобод громадян в Україні». В роботі круглого столу взяли участь начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Андрій Курданов, перший заступник начальника Головного управління юстиції в області Сергій Рожець, представники відділів обласної державної адміністрації, обласної ради та громадських організацій.
     Кожен з учасників заходу мав змогу висловитись з приводу недоліків механізму захисту прав і свобод громадян в нашій державі, запропонувати своє бачення шляхів вдосконалення правозахисної системи.
     «В Україні громадяни мають можливість для захисту своїх законних прав, а за умови співпраці органів влади і громадських організацій правозахисна система стає дієвішою та ефективнішою», – підсумувала зустріч ведуча круглого столу заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова.

     Час оприлюднення: 08 грудня 2010 року.
     Виконавець: Фесенко М.В.
     конт. тел.: (8-0462) 676 052