Новини за 12 січня 2011р.

12 січня 2011 року

     Розпорядження голови обласної державної адміністрації як правова форма управлінської діяльності, особливості прийняття розпоряджень голови облдержадміністрації нормативно-правового характеру – ці та інші теми розглядалися в рамках тематичного короткотермінового семінару «Правові аспекти діяльності місцевих органів влади. Вимоги до їх нормотворчості» що розпочався сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів.
     За два дні навчання слухачі, а це фахівці управлінь і відділів облдержадміністрації, відповідальні за підготовку розпоряджень голови облдержадміністрації, матимуть змогу дізналися про право як регулятор суспільних відносин, основні форми управлінської діяльності, про поняття нормотворчості, застосування права в державному управлінні, а також про антикорупційне законодавство України.
     «Цей семінар сприятиме зменшенню кількості помилок у документах, які готують управління та відділи обласної державної адміністрації» – зазначив на відкритті навчання заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Юрій Музика.

     Час оприлюднення: 12 січня 2011 року.
     Виконавець: Сірик А.С.
     конт. тел.: (0462) 676 052