Новини за 28 січня 2011р.

28 січня 2011 року

У ГОРОДНІ ВИВЧАЛИ ЗЕМЕЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО
     28 січня 2011року Центр підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Реформування сільського господарства та земельне законодавство України» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади, інших категорій слухачів Городнянщини.
     Відкривали навчання голова Городнянської районної державної адміністрації Анатолій Михайлович Лавський та голова Городнянської районної ради Григорій Григорович Примак. Вони наголосили на важливості та актуальності теми семінару та висловили сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.
     Проводив тренінг завідувач сектору по зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю головного управління Держкомзему у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, він розповів слухачам про механізми відведення земельних ділянок та про реалізацію права власності на землю. Виконуючи практичні вправи, посадовці дізналися про особливості оренди земель та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
     Наступний семінар з даної теми Центр проведе в березні для посадових осіб та державних службовців Сосницького району.


     Час оприлюднення: 28 січня 2011 року
     Виконавець: Карпенко Т. К.
     конт. тел.: (0462) 676 052