Новини за 15 лютого 2011р.

15 лютого 2011 р.


      15 лютого в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочав свою роботу тематичний короткотерміновий семінар «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків – пріоритетний шлях розвитку житлово-комунального господарства» для заступників голів районних державних адміністрацій, які ведуть питання житлово – комунального господарства, що триватиме до 16 лютого включно.
      Відкривали навчання директор Центру Володимир Бойко, начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віктор Геращенко та В’ячеслав Сальніков, заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.
      «Ми звикли до сприйняття форм власності як до чогось спільного, за що зазвичай несе відповідальність хтось інший. Саме тому створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків є одним із першочергових напрямів розвитку житлово-комунального господарства», – зазначив Віктор Геращенко на відкритті семінару.
      У ході тематичних зустрічей, конверсаторіумів та тренінгів перед слухачами виступатимуть Віктор Карелін, директор ТОВ «Габріель» (приватного ЖЕКу), голова правління ОСББ «Габріель – 2»; Вікторія Щербова, державний реєстратор Реєстраційної палати Чернігівської міської ради; Ніна Пушенко, голова правління ОСББ «ЖК – 82» та багато інших фахівців. Вони розглядатимуть питання, пов’язані з діяльністю ОСББ, зокрема говоритимуть про послідовність дій співвласників будинків по створенню ОСББ, порядок реєстрації ОСББ, енергозберігаючі заходи в житлових будинках та досвід вітчизняних та зарубіжних ОСББ та інші важливі питання.

     Час оприлюднення: 15 лютого 2011 року
     Виконавець: Ребенок А.М.
     конт. тел.: (0462) 676 052