Новини за 18 лютого 2011р.

18 лютого 2011 р.


      Перше заняття тематичного постійно діючого семінару «Місцеве самоврядування як основа демократичного розвитку суспільства» відбулося сьогодні в Чернігівській міській раді.
      Проводила заняття на тему «Загальні правила поведінки державних службовців» Людмила Чабак – учений секретар Центру, кандидат філософських наук.
      Учасники заняття, а це посадові особи структурних підрозділів Чернігівської міської ради та її виконавчих органів, ознайомилися з основними аспектами етичної поведінки, регламентованими «Загальними правилами поведінки державних службовців», затвердженими наказом Головдержслужби від 04.08.2010 року №214, та окремими варіантами етичних кодексів, що приймаються на рівні обласних та міських рад України.
      «Правила поведінки посадовців тісно пов’язані з етичними аспектами. Як державні службовці, так і посадові особи місцевого самоврядування повинні чесно, неупереджено, професійно виконувати свої посадові обов’язки, дотримуватися культури спілкування» – підкреслила Людмила Чабак.
      Зазначене заняття стало першим у цьому році із запланованих в рамках плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на 2011 рік.       На завершення навчання учасники семінару отримають свідоцтва про курсову підготовку.

     Час оприлюднення: 18 лютого 2011 року
     Виконавець: Ребенок А.М.
     конт. тел.: (0462) 676 052