Новини за 21 лютого 2011р.

21 лютого 2011 р.


      21 лютого в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочалася перша сесія чергового навчання новообраних голів територіальних громад за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК).
      «Ми дуже раді, що ви знайшли можливість приїхати до нас на навчання. Зі свого боку ми намагались складати розклад першої сесії, враховуючи ваші побажання та інтереси, зробити навчання максимально інформативним та корисним», – зазначив під час відкриття занять директор Центру Володимир Бойко.
      Протягом тижневого навчання голови дізнаються про регламент та планування роботи органу місцевого самоврядування, положення про постійні комісії, організацію контролю в органах влади, правові засади місцевого самоврядування, основні аспекти культури мовлення як складової адміністративної культури та інше.
      Паралельно з новообраними головами за напрямом 1501 «Державне управління» в Центрі вчитимуться секретарі сільських, селищних, міських рад. Протягом першої сесії для них заплановано ряд конверсаторіумів та лекцій, присвячених проблемам ведення господарського обліку в сільських і селищних радах, складання номенклатури та формування справ, слухачі розглядатимуть питання проведення експертизи цінностей документів та оформлення її результатів та багато інших.
      Продовживатимуть навчання слухачі на другій сесії, запланованій на травень поточного року.

     Час оприлюднення: 21 лютого 2011 року
     Виконавець: Ребенок А.М.
     конт. тел.: (0462) 676 052