Новини за 22 лютого 2011р.

22 лютого 2011 р.


      22 лютого в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар для заступників голів районних державних адміністрацій з гуманітарних питань. Семінар має назву «Основні напрями державної політики в гуманітарній сфері», і триватиме він протягом трьох днів.
      «Ми дуже раді, що ви знайшли можливість приїхати до нас на навчання. Зі свого боку ми намагались складати розклад, враховуючи ваші побажання та інтереси, зробити навчання максимально інформативним та корисним», – зазначив під час відкриття семінару директор Центру Володимир Бойко.
      Програма семінару передбачає насичене та змістовне навчання. Розкладом семінару заплановано проведення ряду конверсаторіумів та тематичних зустрічей, присвячених питанням виконавської дисципліни та контролю в чинному законодавстві України, сучасного стану та пріоритетних напрямів розвитку освітньої галузі Чернігівщини, актуальні питання діяльності у сфері культури в контексті системних реформ в державі та реалізації державної політики стосовно сім’ї, материнства та оздоровлення дітей і багато ін.
      Протягом навчання посадовці матимуть можливість дізнатися про особливості прийняття розпоряджень голови облдержадміністрації, вимоги нормо-проектуальної техніки при прийнятті актів місцевих державних адміністрацій, про стан надання медичної допомоги в районах області та шляхи її оптимізації, про оптимізацію структури місцевої державної адміністрації та сучасний стан здійснення соціального захисту дітей в Чернігівській області.
      Зокрема обговорити особливості гуманітарного розвитку та гуманітарної політики в Україні слухачі зможуть із заступником голови облдержадміністрації Віктором Тканком під час тематичної зустрічі, яка відбудеться в перший день навчання.

     Час оприлюднення: 22 лютого 2011 року
     Виконавець: Ребенок А.М.
     конт. тел.: (0462) 676 052