Новини за 4 квітня 2011р.

4 квітня 2011 року

      4 квітня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання новопризначених спеціалістів відділів, управлінь облдержадміністрації, райдержадміністрацій за напрямом підготовки 1501 «Державне управління».
      Перебуваючи в Центрі, слухачі зможуть дізнатися про кадрове забезпечення державної служби та кадрову політику держави в умовах адміністративної реформи, порядок прийняття та набрання чинності нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування, основні завдання та організацію роботи з документами в органах виконавчої влади.
      Також новопризначені спеціалісти під час занять обговорять питання виконавчої дисципліни і контролю у чинному законодавстві та основні аспекти Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію».
      Начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації Олександр Клименок проведе конверсаторіум присвячений інформаційному забезпеченню державного управління і державної служби та технічному захисту інформації, а заступник начальника відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Ніна Пригара розкаже слухачам про особливості роботи зі зверненнями громадян.
      Перша сесія навчання триватиме п’ять днів.

      Час оприлюднення:4 квітня 2011 року
      Виконавець:Фесенко М.В.
      конт. тел.: (0462) 676 052