Новини за 11 квітня 2011р.

11 квітня 2011 року

      Сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочалась друга сесія для новообраних голів територіальних громад та секретарів сільських, селищних, міських рад за напрямом 1501 «Державне управління».
      Під час навчання голови матимуть змогу взяти участь у конверсаторіумах, на яких будуть висвітлені питання сучасного антикорупційного законодавства України, агропромислового розвитку області та питань контролю за дотриманням бюджетного законодавства при розгляді, затвердженні та виконанні бюджетів сільських, селищних та міських рад та ін.
      Про концептуальні засади та сутність гуманітарної та соціальної політики держави, соціальне партнерство як фактор стабілізації ситуації на ринку праці новообрані голови зможуть дізнатися під час тематичних зустрічей, що також заплановані програмою першої сесії навчання.
      Протягом тижневого навчання секретарі дізнаються про діяльність органів опіки та піклування по забезпеченню соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дотримання законодавства про громадянство та паспортний режим, організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування, а також структуру та компетенції органів державного управління на території.
      За період тижневого навчання кожна група слухачів матиме змогу вивчити організацію та досвід роботи органу місцевого самоврядування під час виїзного заняття.
      Завершиться друга сесія навчання комп’ютерним тестуванням, що допоможе об’єктивно оцінити якість знань, засвоєних під час двох сесій.
      Час оприлюднення: 11 квітня 2011 року
      Виконавець: Анна Ребенок
       тел.: (0462) 676052