Новини за 15 квітня 2011р.

15 квітня 2011 року

У СОСНИЦІ ВИВЧАЛИ ЗЕМЕЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

      15 квітня 2011року Центр підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Реформування сільського господарства та земельне законодавство України» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади, інших категорій слухачів Сосницького району.
      Відкрив навчання перший заступник голови Сосницької районної державної адміністрації Федір Володимирович Давиденко. Він наголосив на важливості та актуальності теми семінару та висловив сподівання, що після навчання посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.
      Проводив тренінг завідувач сектору по зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю головного управління Держкомзему у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан. Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи, він розповів слухачам про механізми відведення земельних ділянок та про реалізацію права власності на землю. Виконуючи практичні вправи, посадовці дізналися про особливості оренди земель та тонкощі продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
      Наступний семінар з даної теми Центр проведе в червні для посадових осіб та державних службовців Бахмацького району.

      Час оприлюднення: 15 квітня 2011 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
       тел.: (0462) 676052