Новини за 22 квітня 2011р.

22 квітня 2011 року

«Стратегічні комунікації у діяльності органів державної влади»:

      за такою темою 21 квітня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся тренінг для спеціалістів управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, що виконують функції з питань праці, в рамках навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації.
      У проведенні заходу взяли участь доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри філософії і методології державного управління НАДУ при Президентові України Радмила Войтович та доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри державної політики та управління політичними процесами НАДУ при Президентові України Валерія Голуб.
      Програмою тренінгу було передбачено проведення самооцінки професійних компетенцій із стратегічної комунікації державних службовців. Слухачі виконували практичні завдання, спрямовані на набуття вмінь розробки та реалізації стратегічної комунікації, приймали участь у дискусіях, обговореннях, інших видах міжкомунікативної взаємодії з метою розвитку стратегічних комунікацій та їх використання у професійній діяльності державних службовців.
      Під час занять у групах учасники ознайомилися з сучасними методиками реалізації стратегічної комунікації у діяльності державно-управлінських структур (механізмами їх адаптації до конкретних проблемних ситуацій діяльності державних службовців).

      Час оприлюднення: 22 квітня 2011 року
      Виконавець: Ребенок А.М.
       тел.: (0462) 676052