Новини за 27 квітня 2011р.

27 квітня 2011 року

«Стратегічні комунікації у діяльності органів державної влади»

       «Соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності, імідж державного службовця» – під такою назвою розпочався сьогодні тематичний короткотерміновий семінар, який проводиться для начальників відділів та головних спеціалістів відділів з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрацій. Навчання триватиме до 28 квітня включно.
      Відкрив заняття начальник відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Микола Лазаренко, який обговорив із слухачами основні напрями роботи по реалізації державної політики в сфері фізичної культури та спорту.
      Протягом дводенного навчання учасники матимуть змогу розглянути актуальні питання організації спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи районними відділами з питань фізичної культури та спорту, фінансового забезпечення галузі фізичної культури і спорту, а також правових основи діяльності відділів з питань фізичної культури та спорту місцевих державних адміністрацій.
      У межах навчання 27 квітня для учасників проведено тренінг, що стосувався питань культури ділового мовлення та методів, етапів і напрямів взаємодії органів влади з громадянами. Організаторами заходу виступили Інна Плотницька, завідувач кафедри україністики Національної академії державного управління при Президентові України, кандидат філологічних наук, доцент і Лілія Гонюкова, професор кафедри державної політики та управління політичними процесами Національної академії державного управління при Президентові України, доктор наук з державного управління, доцент.

      Час оприлюднення: 27 квітня 2011 року
      Виконавець: Ребенок А.М.
      конт. тел.: (0462) 676 052