Новини за 29 квітня 2011р.

29 квітня 2011 року

      28 квітня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів семінар-тренінг «Питання, пов’язані з реалізацією повноважень органів місцевого самоврядування щодо володіння, розпорядження та управління об’єктами комунальної власності» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Ічнянського району.
      Відкрили навчання заступник голови Ічнянської районної державної адміністрації Семенець Віталій Володимирович та заступник голови Ічнянської районної ради Присяжнюк Зоя Іванівна. Вони наголосили на важливості та актуальності теми семінару і висловили сподівання, що після семінару посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання питань комунальної власності.
      Проводив навчання начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна обласної ради Гаврилко Микола Петрович. Він проаналізував порядок відчуження та списання основних засобів, що перебувають у комунальній власності, зупинився на питаннях ефективного управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, на проблемах приватизації комунального майна.

      Час оприлюднення: 29 квітня 2011 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (0462) 676 052