Новини за 20 травня 2011р.

20 травня 2011 року

     20 травня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Функції та права депутатів місцевих рад» для депутатів та працівників виконавчого апарату Ніжинської районної ради.
     У відкритті семінару-тренінгу взяв участь голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, який акцентував увагу на значимості теми семінару для депутатів районної ради, які, в свою чергу, хочуть серйозно поглибити свої знання, покращити ефективність депутатської діяльності та отримати відповіді на актуальні питання. На думку О.Бузуна, така форма навчання має озброїти депутатів місцевих рад як теоретичними, так і практичними інструментами, що дозволить спрямувати їхню діяльність на задоволення інтересів та потреб громад, які вони представляють.
     Під час семінару, який провела Негода Олександра Іванівна – заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату Чернігівської обласної ради, велику увагу приділено питанням, які стосуються повсякденної роботи місцевих обранців при виконанні депутатських повноважень.
     Слухачі мали можливість отримати знання, практичні навички щодо: порядку внесення і розгляду депутатських запитів та звернень; участі депутатів у діяльності ради й організації роботи постійних та інших комісій; взаємовідносин обласної та районної рад з територіальними громадами сіл, селищ, міст в системі органів місцевого самоврядування тощо.
      Час оприлюднення: 20 травня 2011 року
      Виконавець: Підгайний П.М.
      конт. тел.: (0462) 676 052