Новини за 8 червня 2011р.

8 червня 2011 року

«Комп’ютерна графіка та дизайн»

     – так називається курс навчання, який завершила сьогодні група військовослужбовців у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
     В урочистому закритті навчання взяв участь Менеджер Програми «НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців» Крістофер Штаудт, який зазначив, що програма має на меті розширити професійні горизонти військовослужбовців, а також надає можливість слухачам реалізувати нові знання, отримані під час навчання.
     В підбитті підсумків курсу також взяли участь директор Центру Володимир Бойко, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Болдирев та офіцер відділу з виховної та соціально-психологічної роботи територіального управління “Північ” Юрій Бойко. Вони привітали слухачів з завершенням навчання та здобуттям нової цивільної професії. Колишнім військовим було урочисто вручено свідоцтва про проходження курсу навчання.
     В свою чергу, колишні військовослужбовці, що завершили вивчення курсу, висловили вдячність всім організаторам навчальної програми, викладачам та співробітникам Центру за забезпечення безперервного, інформативного навчання.
     По завершенню курсу слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу «Комп’ютерна графіка та дизайн» і сертифікати НАТО.

      Час оприлюднення: 8 червня 2011 року
      Виконавець: Ребенок А.М.
      конт. тел.: (0462) 676 052