Новини за 16 червня 2011р.

16 червня 2011 р.

      Виїзний семінар-тренінг «Практичні аспекти реалізації загальнодержавної програми реформування та розвитку ЖКГ. Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків – пріоритетний шлях розвитку ЖКГ» був організований Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів на базі Варвинської райдержадміністрації. Відкрив навчання та брав активну участь у ньому заступник голови райдержадміністрації Володимир Левадний.
      Учасники семінару, а це посадові особи та всі, хто зацікавлений питаннями створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ознайомилися з нормативно-правовим забезпеченням створення та функціонування ОСББ, послідовністю дій співвласників будинків по створенню ОСББ, порядком реєстрації ОСББ та низкою інших питань, пов’язаних з діяльністю ОСББ.
      Зазначені питання перед слухачами семінару розкрив заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації В’ячеслав Сальніков.
      Про енергозберігаючі заходи в житлових будинках та досвід вітчизняних і зарубіжних ОСББ у цій сфері розповів керівник Чернігівської філії ДП «Учбово-експертний центр НАЕР» Сергій Зінченко.

      Час оприлюднення: 16 червня 2011 року
      Виконавець: Карпенко Т.К.
      конт. тел.: (0462) 676 052