Новини за 24 червня 2011р.

24 червня 2011 р.

      24 червня на передодні п’ятнадцятої річниці Дня Конституції України на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулася міжобласна відеоконференція «Конституція України – основа правової системи нашої держави».
      У відкритті та роботі конференції взяли участь представники органів державної влади, депутати, науковці, громадські діячі трьох областей України, зокрема, Чернігівської, Миколаївської, Кіровоградської. Від Чернігівської області у конференції приймали участь: начальник навчально-методичного відділу Наталія Коваленко, заступник начальника відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Головного управління юстиції в Чернігівській області Володимир Бобруйко, головний спеціаліст юридичного відділу апарату Чернігівської облдержадміністрації Ольга Ковальова, спеціалісти районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівники Центру, науковці.
      В ході конференції були розглянуті питання щодо конституційної основи досягнення злагоди в Україні, вдосконалення механізмів реалізації соціально-трудових відносин в контексті розбудови правової системи України, а також щодо необхідності внесення змін до Конституції України на сучасному етапі.
      В тому числі, в рамках заходу було презентовано виставку наукової, періодичної, навчально-методичної літератури до Дня Конституції України.

      Час оприлюднення: 24 червня 2011 року.
      Виконавець: Ребенок А.М.
      конт. тел.: (0462) 676 052