«Роль та місце кадрової служби в апаратах управлінь Пенсійного фонду України в Чернігівській області» :

19 вересня 2011 року

«Роль та місце кадрової служби в апаратах управлінь Пенсійного фонду України в Чернігівській області» :

під такою назвою розпочався сьогодні короткотерміновий семінар для спеціалістів по кадрах та діловодству управлінь Пенсійного фонду України в районах та містах Чернігівської області в Центрі підвищення кваліфікації ккадрів, який триватиме до 22 вересня включно.

У відкритті семінару взяли участь перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду в Чернігівській області Юрій Юрченко та начальник відділу кадрового забезпечення та організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Тетяна Смірнова.

Протягом навчання спеціалісти докладно ознайомляться з основними напрямами роботи кадрових служб управлінь Пенсійного фонду України в області, проблемами державної кадрової політики, реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії проявам корупції; на практиці будуть вчитися застосувати єдину державну комп’ютерну систему «Кадри»; розглядатимуть організацію і методику складання квартальних та річних звітів і багато ін. питань.

Наприкінці навчання слухачі отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації знань.

Час оприлюднення: 19 вересня 2011 року

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676 052