Новини за 28 вересня 2011р.

28 вересня 2011 року

28 вересня у м. Ніжин Програма НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців та Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відкрили навчальний курс «Менеджер з рекламно-видавничої діяльності». Навчання проводитиметься на базі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України.

У відкритті курсів взяв участь заступник менеджера «Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців» Юрій Матяш. Він розказав слухачам про мету та джерела фінансування програми, про географію проведення курсів, результати роботи.

Володимир Бойко, директор Центру підвищення кваліфікації кадрів, повідомив, що в м. Ніжин навчання такого роду проводиться вдруге. В минулому році тут пройшло навчання за курсом «Англійська мова». Тепер впродовж майже двох місяців слухачі опановуватимуть курс, зміст якого спрямований на вивчення програм комп’ютерної верстки, графіки, дизайну.

Тримав слово і заступник командира спеціального авіаційного загону Іван Коробка. Він визначив необхідність та актуальність такого роду навчань як для професійного вдосконалення так і для особистісного росту.

«Я думаю ви використаєте свій шанс здобути знання. Бажаю вам успіхів у цьому навчанні», – підсумував Сергій Болдирев, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи обласної державної адміністрації.

Програма навчання є частиною співробітництва між Україною та НАТО у сфері перепідготовки та адаптації до цивільного життя військовослужбовців. Курс триватиме два місяці і фінансуватиметься НАТО.

Час оприлюднення: 28 вересня 2011 року

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676 052