«Діловодство в структурних підрозділах органів виконавчої влади»

16 листопада 2011 року
«Діловодство в структурних підрозділах органів виконавчої влади»:

під такою назвою проходить тематичний короткотерміновий семінар з 16 по 18 листопада п.р. в Центрі підвищення кваліфікації кадрів, призначений для осіб, відповідальних за ведення діловодства, управлінь та відділів облдержадміністрації. Протягом триденного навчання держслужбовці ознайомляться з основними напрямами організації роботи з документами, реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії проявам корупції, етапами підготовки розпорядчих документів, веденням номенклатури справ та багато ін.

Час оприлюднення: 16 листопада 2011 року

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676 052


***

«Чернігів: для держслужбовців проведено заняття до Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів»

16 листопада 2011 р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено заняття «Забуттю не підлягає. До Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів». Викладач – науковий співробітник Українського інституту національної пам’яті Сергій Бутко. Ця тематична зустріч у Центрі відбулася під час тематичного короткотермінового семінару для осіб, відповідальних за ведення діловодства, управлінь та відділів Чернігівської облдержадміністрації, що проходить з 16-18 листопада.

С. Бутко ознайомив слухачів із нормативно-правовими актами з цієї тематики, висвітлив передумови, причини та наслідки Голодомору 1932 – 1933 років, ознайомив слухацьку аудиторію зі статистичними матеріалами, архівними документами. На завершення виступу він нагадав державним службовцям заклик Президента України В. Януковича 26 листопада 2010 р.: «Усі разом вклонімося Пам’яті безневинно убієнних жертв Голодомору і пообіцяємо, що зробимо все, аби подібне жахіття ніколи не нависло чорним крилом над Україною!»

Час оприлюднення: 17 листопада 2011 року

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676 052