Друга сесія навчання новопризначених бухгалтерів сільських рад

28 листопада 2011 року
Друга сесія навчання новопризначених бухгалтерів сільських рад

за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК) розпочалася сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Протягом тижневого навчання заплановано ряд конверсаторіумів, присвячених порядку нарахування і виплати заробітної плати, порядку складання і оформлення договорів в органах місцевого самоврядування, особливостям виконання місцевих бюджетів в умовах їх казначейського обслуговування, порядку проведення інвентаризації в сільських радах, нарахування та перерахування внесків, виплати допомог, що сплачуються за рахунок Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії проявам корупції, використанню електронних таблиць Microsoft Exel для ведення бухгалтерського обліку та багато ін.

Слухачі матимуть змогу взяти участь у шестигодинному тренінгу «Забезпечення гендерної рівності на державній службі як засіб запобігання проявам корупції», який проведе заступник директора Інституту історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук Лариса Юда.

В ході п’ятиденного навчання перед слухачами виступатимуть представники Обласної ради, Обласної державної адміністрації, представники Центру, управління державної служби Головдержслужби України в області, Головного управління Державного казначейства України в Чернігівській області, Виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Державної податкової інспекції міста Чернігова.

Час оприлюднення:28 листопада 2011 року

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676 052